Családi nyaralás IV. rész – Minden jó úgy, ahogy van

sagra_1.jpgEgészen más lett a családi nyaralás, mint amire számítottunk. A fiam a Sagrada Familiaban türelmesen várt, míg mi magunkba szívtuk a láthatót és nem láthatót, mert tudta, hogy délután ő kerül sorra. Sőt olyan türelmes volt, hogy még ő is élvezte az ottlétet.

Eddig annyira megszoktuk azt, hogy a fiús programokat Csaba kíséri, hogy csak most jöttünk rá mi mindenből kimaradtunk, illetve Leo is megjegyezte, hogy bár a női dolgok nehezen követhetőek, de azért van benne izgalmas és érdekes rész is.

Már egy ideje tudom, hogy minden úgy van jól, ahogy van. Hogy vannak hiányosságok, amiket nem lehet feloldani, de ha törekszünk arra, hogy figyelmünket a jelen helyzetben a meglévő jóra irányítsuk, akkor nemhogy élvezhetővé, de izgalmassá is válhat egy olyan helyzet, amit alapvetően nem választanánk.

sagra_familia.jpg

Minden helyzet tartogat magában kincset. Bár mindvégig nagyon hiányzott a párom, de ez az út még közelebb hozott minket a gyerekeimmel. Még türelmesebbé tett, nem csak engem, de őket is egymás iránt. Szinte tapintható volt, ahogy mindannyiunk lelke nyitottan kereste a másik lelkét, és új formában illeszkedtünk egymáshoz. Ez az új forma pedig új utakat mutatott magunk felé is. 



Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.