A Fényt erősítsd!

adri_blog_2.jpg

Tudom, sok a dolgod, tudom, még rengeteg munka vár rád, de most mégis állj meg egy picit. Csak egy pillanatra. Épp csak egy szó erejéig.

Elfáradtunk, mert mindannyiunknak másképp ugyan, de elég összetett, mozgalmas volt az év.

Most pedig elérkeztünk az ünnep küszöbéhez. A gyerekek már izgatottan várják. Emlékszel, milyen lelkesen vártuk mi is? Izgatottak voltunk, vajon mit hoz a Jézuska. Felnőttként pedig már úgy tűnik, mintha nem is lenne kapcsolatunk ezzel a varázslatos világgal. Pedig létezik. Aki hisz benne, annak valóban az angyalok hozzák el az ünnepet. A szeretet ünnepét, amit most mi fogunk megteremteni. Csak rajtunk, rajtad múlik.

Bátorítalak, hogy vesd le azt a nehéz kabátot, aminek a zsebe tele van mindenféle kacattal, félelemmel és legfőképpen hitetlenséggel. Vesd le most! Segítek.

Végy egy mély lélegzetet, lassan, és mondd ki hangosan: Elengedem az összes békétlenséget és hitetlenséget, és  befogadom a Fényt és az erőt, ami segít az ünnepet igazi ünneppé varázsolni.

Karácsonykor, a Fény születésének ünnepén sok nehézség és fájdalom tud a lélekbe költözni. A világ megváltoztatását, a Fény beengedését magunkon, magunkban kell elkezdenünk. Gondolj arra, hogy nem vagy egyedül, sőt sokan vagyunk, akiknek fontos, hogy ez a világ jobbá és szebbé váljon.

Elő a legszebb varázslópalásttal, elő  a legdíszesebbel! Nagy dologra készülünk. Ünnepet varázsolunk, magunknak, a gyerekeknek, a világnak.

Holnap, ha találkozunk, csak egy kacsintással jelezzük, hogy benne vagyunk a csodában. Gyönyörű csillagokat varázsolunk, finom süteményeket, pónilovat, autót, babát, sok-sok mosolyt és ráérő időt. Együtt varázsoljuk a karácsonyt.

Üdvözöllek, szép karácsony, jöjj be hozzánk, már nagyon várunk!

Adrienne



Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.