A derűs gondolatok szépítik a bőrt

_dsc1373.jpg

Na pont ezért nem szabad, hogy fészket verjen benned bármilyen negatív érzés. Mivel duális világban élünk, a jót váltja a rossz, a fényt a sötétség, éppen ezért teljesen természetes, ha szomorúsággal a szívedben ébredsz, vagy nap közben tölt el ez az érzés. Ezzel semmi gond nincsen, de az, hogy meddig engeded ezeket az érzéseket magadban uralkodni, az már nagy jelentőséggel bír.

Van egy nagyon egyszerű praktikám arra, hogy a rossz érzés ne verjen gyökeret: legyen mindig kéznél a Fény esszencia*, hogy a lelki szorítás esetén mélyen belélegezhesd. Akár még mondhatod is, hogy az érzés nem én vagyok, elengedem, majd mélyen lélegezd tovább az illatot. Az illat azonnal az idegrendszerhez jut és ott stimulálja az önjutalmazó hormonok (endorphin, oxytocin stb.) felszabadulását. Igyál egy nagy pohár vizet, akár kettőt is és csípd nyakon a rossz érzést.

A másik fantasztikus módszert akkor tudod elvégezni, ha otthon vagy. Zuhanyozz le, ha bírod, akkor meleg és hideg vizzel felváltva, majd alaposan törölközz meg és igyál egy jó herba teát. Mondjuk borsmentát, az frissít és pezsdít. Ezután cseppents egy tálkába 10 csepp Fény esszenciát*, adj hozzá a meglévő Aromazen Body testolajadból és keverd össze, majd dörzsöld be a tested ezzel a turbó keverékkel.

Ezután menj el sétálni, de legalább nyiss ablakot, hogy friss levegőt szívhass be.

A lényeg: csinálj mást, mint amit eddig.

*A Fény esszencia fényérzékenyítő komponenseket tartalmaz. Ha masszázshoz, bedörzsöléshez használja, akkor az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követő 24 órában.



Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.