BOLDOGÍTÓ IGEN

eskuvo.jpg

Napsütéses, balzsamos szombatok. Dudáló kocsisor, virágdíszbe borult autók. Esküvőszezon van. Igyekszünk kifürkészni az ifjú párt, részesülni az örömükből, arcuk boldog ragyogásából, az izgalomból, a meghatottságból. Egy-egy templom mellett elhaladva megpillanthatjuk a zavarban lévő vőlegényt, aki még alig ocsúdott fel kedvese csodálatából, és megcsodálhatjuk mi is a menyasszony gyönyörű ruháját, finom, elegáns frizuráját és az alkalomhoz tökéletesen illő sminkjét.

„Jó választás” – gondoljuk mi könnyedén, miközben ő hónapok óta – talán már egy éve is – készül erre a napra, hogy ma a legszebbnek, a legboldogabbnak érezhesse magát. Tervezget, izgul, szervez, aggódik, olykor tanácstalan és bizonytalan. Milyen legyen a meghívó, a ruha csipkés vagy lágy esésű legyen, konty vagy vállra omló frizura lesz e a jó választás? A lázas tervezgetés bizony a megannyi öröm mellett rengeteg aggodalommal is jár, hogy minden a legnagyobb rendben alakuljon majd, s hogy ne csak ők, a szerelmesek, hanem a család, rokonok, barátok serege is tökéletesen érezzék magukat.

Ha Te is menyasszony vagy éppen, minden bizonnyal ebben a cipőben jársz. Akár már eljutottál erre a pontra, akár még a szervezés elején vagy, érdemes tudatosan időt szakítanod arra, hogy ebben a lázas szervezésben olykor megállj kicsit, és feltöltődj – ettől úgy érezheted majd, a legjobb döntéseket hozod a készülődés folyamatában.

A kényeztetés, a nyugalom ilyenkor még fontosabb, mint bármikor, hiszen rengeteg van most a válladon. Ha ebben az időszakban hetente vagy legalább kéthetente megmasszíroztatod magad, nem csak tested ellazulásáról gondoskodsz, hanem a folyton mérlegelő, olykor elbizonytalanodó elmédet is kikapcsolod. Engedd hát meg magadnak. A test megnyugvásával lecsendesednek a folyton cikázó gondolatok, s tisztábban érzékeljük szívünk valódi vágyait. Magabiztosság, határozottság bukkan fel, és nem utolsó sorban ilyenkor érkeznek az igazán nagy, kreatív ötletek.

A masszázs mellett segítségedre lehet egy kísérő is. Minden pillanatban ott van veled, és amikor elcsüggednél, újra és újra szerelmetek csodájára emlékeztet. Ezért készítettem Neked a Menyegző- Yin illatkeveréket, mely gyengéd támogatásával felkészít a nagy napra: varázslatos összetevői a múlt lezárásában segédkeznek, hogy magad mögött hagyhass minden olyat, ami már nem szolgál téged, hogy beengedhesd az újat, s testben és lélekben is felkészülj életed következő, gyönyörű szakaszára, belépj a házasság szentélyébe.

Használd parfümként: tégy 1-2 cseppet a csuklód belső felére, a könyök hajlatodba és a füled mögé, s közben lélegezd be mélyen illatát. A nap lezárásaként, finom kényeztető fürdőt is készíthetsz a segítségével, ha egy kis mézben elkeversz 10-15 cseppet belőle. Nyújtózz el a kádban, hunyd be a szemed és add át magad a lágyan körbeölelő illatnak.

A bőröd is kényeztetésre, ápolásra vágyik, te pedig arra, hogy még szebb legyen. Pár héttel a boldogító igen előtt, ha még nagyobb hangsúlyt fektetsz az ápolására, szépítésére, meglásd, meghálálja.

A szokásos arcápolóid mellett hetente kétszer használj finom, gyengéd arcradírt, ami segít eltávolítani az elhalt hámsejteket. Ettől jobban lélegzik majd a bőröd, üde, sugárzóan élénk, és bársonyos lesz. A nyakad és a dekoltázsod területét se felejtsd ki, főleg, ha a ruhád mélyebb kivágású lesz. Hetente egyszer pedig, a radírozás után tegyél fel egy ásványi anyagokban gazdag, mélytisztító pakolást. Ez segít szabályozni a faggyútermelést, és tisztítja, harmonizálja a bőrödet, hogy még ragyogóbb, egyenletesebb, szebb legyen ezen a számodra nagyon különleges napon.

S még egy, és talán a legfontosabb dolog: teljesen rendben van, ha izgulsz, de figyelmedet szép lassan vezesd az örömre és  add át magad a csodának, ami most veled történik!

Hidd el, ez a legjobb szépítőszer. Sok boldogságot Neked, Nektek!

 



Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.