Szépülj, szépülj, épülj

nevtelen_terv_5.jpg

Igen, van olyan, hogy néha én is fáradt és összetört vagyok. És bevallom olyan is van, hogy kedvetlen. Legfőképpen sosem a dolgok kedvetlenítenek el, hanem sokkal inkább az emberi tényezők. Van már jó néhány év mögöttem, így tapasztalatokban is bővelkedem. Magammal kapcsolatban arra jöttem rá, hogy nem szabad hosszan elidőznöm a kedvetlenség mezején. „Könnyű ezt mondani – gondolhatod erre jogosan – kedvetlenségből nehéz kijönni”. Tudom.

Azok közé tartozom, akiknek inkább a tél nehéz lelkileg, de kidolgoztam egy egyszerű és nagyszerű, ráadásul elég gyors megoldást, amit most megosztok Veled. Szóval, ha lehangolt vagyok és alig birok felkelni, a reggeli zuhany előtt jól átdörzsölöm a testem száraz kefével, és csak ez után állok be a víz alá. Forró és hideg fürdőt veszek, váltakozva – ha ez nehezedre esik, végy csak forró fürdőt. Ezután a Fehér esszenciából 20 cseppet összekeverek 20 csepp sárgabarackmag-olajjal és az egészet bedörzsölöm a testembe. Ezen a napon kizárólag piros leveket iszom, gránátalmalevet, répalevet, vagy céklát, ami hozzáférhető. Ebédig csak iszom, de ha tovább bírom, akkor akár egész nap, így szó szerint kimosom magamból a rossz hangulatot. Alig várom az estét és az illatos jó fürdőt: sóra csepegtetek 10 cseppet a Kék esszenciából és a fürdővízhez keverem. Ezután következhet egy jó kamilla, vagy bármilyen nyugtató tea, kortyolgatás közben végiggondolom, hogy mi mindenért vagyok hálás, és lefekszem aludni. Másnap sokkal vidámabban ébredek.



Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.