Hölgyeim! Íme a leghatásosabb esszenciák az öregedés ellen!

 0001.jpg

1. Jojoba olaj

A jojoba olaj az egyik leghatásosabb hidratáló a bőr számára, tápláló hatású miközben egyáltalán nem okoz zsíros érzetet. Olyan egyedi összetételű, mely elősegíti, hogy a bőrbe játszi könnyedséggel fel tudjon szívódni. Az arcolajaim egyik fő összetevője. A titok persze egy jó arcolajnál az, hogy a növényi olajokat és a vitaminokat megfelelő arányban, szinergiában kell összekeverni, hogy egyensúly alakuljon ki a zsírsavak összetételét illetően és a bőr között. A jojoba olaj bővelkedik sokféle tápláló és regeneráló hatóanyagban, mint az E-vitamin és a B vitaminok, silicon, króm és réz valamint zink. És ami a legnagyobb meglepetés, hogy a jojoba olaj majd 80 %-ban tartalmaz jódot. Ennek köszönheti kiváló gyógyító hatását. A jojoba olaj úgy simul a bőrre, mintha mindig is oda álmodták volna. A bőr saját zsírjaként regisztrálja, ennek köszönhetően teljesen otthonosan viselkedik. Nem okoz semmilyen irritációt, gyulladást és nem okoz pattanást. Épp ellenkezőleg, segíti a bőr élettani folyamatait, és stimulálóan hat a kollagén szintézisre. Megszünteti a legapróbb irritációt, támogatja a bőr vízmegkötő képességét, nyugtat, regenerál és bőkezűen táplál.

 2. Tömjén olaj

 A tömjén jótékonyan csökkenti az öregségi foltokat. Kiváló összehúzó, regeneráló. Csökkenti az aknét, mivel van egy olyan képessége, hogy kiegyensúlyozóan hat a faggyúmirigyek működésére, és erőteljes gyulladáscsökkentő. Az egyik leghatékonyabb bőrfeszesítő is egyben. A tömjénről kötelező megemlíteni, hogy begyógyítja a lelki sebeket. Ez azért olyan fontos, ha a bőrről beszélünk, mert a lelki sebek, ha nem kapnak vígaszt, egyszer csak a bőrre kerülnek ilyen vagy olyan formában. Sokszor pörsenésben, sebekben, vagy ekcémában. A tömjén pedig úgy gyógyítja a szélsőséges bőrproblémákat, mintha ez lenne a hivatása. És csak halkan, de megsúgom, ez is a hivatása. Begyógyítani minden tátongó sebet, legyen az a lelken, vagy a bőrön. Úgyhogy bátran kijelenthetem, hogy a tömjén egy nagy Mágus. Méghozzá nagy M-el! Annyi, de annyi jótékony hatása van a tömjénnek, hogy egy könyv is kevés lenne arra, hogy ismertessem. Doktora a bőrnek, művésze a szépségnek, energia bomba a keringésnek, miközben Ő a harmónia Nagy Mestere is. Béke és szeretet.

 3. Rózsa olaj

 A rózsa minden tekintetben luxus. Sosem veszítette el ezt a minőségét és mindig megőrizte a helyét, méltóságát a szépségiparban. Különösen, ha az eredeti, természetes illóolajról beszélünk. Mindezt nem csak a hatása, ami frenetikus, hanem az ára is adja. Minden cseppje kincs. Na de mi van egy cseppben? Kevés olyan hatásos illóolaj van, mint Ő. Főleg, ha a bőrről van szó. Kiegyensúlyozó, enyhe keringés stimuláló, bőrfeszesítő  és ránctalanító. Egy igazi face lifting, ami 35 év után hasznos, de 40 éves kortól szinte kötelező és jóleső is egyben. Minden fizikai jótékony hatása mellett emeli az energia szintet és felszínre hozza a női minőséget. Mindent tud, amire a Nő bőrének szüksége lehet!

 4. Immortelle

 Mint ahogy a nevében is benne van, Ő a halhatatlanság virága. Mindent kibír és a látszat ellenére kincset hordoz magában. Azért mondom, hogy látszat ellenére, mert a növény, ha ránézünk, nem annyira árulja el magáról, hogy olyan különleges lenne, mint amilyen. Egy igazi karakter. Még az illatával is eléggé palástolja magát, hiszen sokkal inkább hasonlít egy frissen kaszált mező illatára, mint a tavaszi liget frissen kinyílt virágainak bódító illatára. Nem adja magát könnyen -mondom én- de nem is kell. Akinek van füle -vagyis orra- , az hallja meg. Hallja meg, hogy az örök ifjúság kincseit hordozza magában. A hallhatatlanság misztériumát. Olaja kiválóan csökkent mindenféle gyulladást a szervezetben, ezáltal a bőrön is. Drámaian regenerálja a bőrt a legmélyebb szintekig. Támogatja a sejtek közötti kommunikációt, ezáltal fokozza a vitalitást a bőrben, a testben, no és a lélekben.  



Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.