Mert szeretem a nő sokszínűségét!

A Shine a csillagokból érkezett üzenet.  Az anyaföld érlelte szépség, fiatalság. A Nap  lendülete, öröme, melegsége. A vizek harmóniája, kiteljesedettsége, hajlékonysága.  A Szél inspriációja, ereje.  

 

Olyan mélységes harmónia, erő és kiegyensúlyozottság jellemzi, amiből meríteni lehet, ami szépít és alkotásra inspirál.

 adro1200x900.png

Nem titkolom, csodát kívántam életre hívni, aminél nem kell határokat húzni és ami a legtökéletesebb. Olyat, ami a bőrt sejtszinten szólítja meg, kényezteti, életre lendíti és a lelket is felemeli. Fénybe burkolva lehámozza a nehezéket, hogy megmutassa a mindenkiben benne lakó, felfedezését alig váró LEGSZEBBET! Azt, aki valójában ő. Igen, a Shine-nal erőt kívántam adni és védelmet. Olyat, amitől eláll a lélegzet, amitől nincsenek szavak, ami az utolsó cseppjéig igaz.

 af_shine_blogpost_1200x628.png

Miért? Mert szeretem a nő sokszínűségét…

 

 

Szeretem a lányt, amikor világra jön és ott csillog a pici szemeiben az élet ígérete. Szeretem, amikor kicsi szoknyájában pörög és meghódítja a világmindenséget. Szeretem, amikor nyílni indul és áthalad a hídon. Szeretem a nőt, aki szerelembe esik és hófehér ruhájában megosztja életét. Szeretem a nőt, aki magába fogadja az ígéretet és suttogva, a lélek hangján beszél a csillagokból érkezetthez. Szeretem a nőt, aki fájdalmai előtt meghajolva, megadva magát, hídjává válik az új életnek. Szeretem a nőt, aki ölében ringatja a jövőt, bíztatja, táplálja, növeli és határokat nem ismerve szereti. Szeretem a nőt, aki nyolc karjával zsonglőrködik, hol díva, hol alázatos hallgatóság, hol amazon, a legjobb orvos, nővér, barát, de a legcsodásabb cukrász, vagy épp tábori konyhalány, éjszaka pedig királynő.

Szeretem a nőt, aki erőt merít ott is, ahol már nincs. Szeretem a nőt, aki küzd és hitet ad a hitetlenségben. Szeretem a nőt, aki egy pillanat alatt képes átadni a jövőt az utána jövőknek és elindul befelé fehér hajával tündökölve. Szeretem a nőt, aki bölcsen tartja a mögötte jövő-t. Szeretem a nőt, aki méltósággal engedi az életet, hadd menjen. Szeretem a nőt, aki haját megfésülve, még egy utolsót körbenéz, majd hazaindul a Fénybe.



Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.