7 illóolaj, hét ok

Még mindig a SHINE-ról írok. Teszem ezt azért, mert olyan sokrétű a hatása, hogy még korántsem írtam le róla mindent.

nevtelen_terv_2_1.png

A Mirha mindig is lenyűgözött. A maga eleganciája, szépsége, aranybarnából mélybordóba futása. Megfontoltsága és biztonsága. A mélységes tudás, ami benne rejtőzik, női bölcsessége, kifinomultsága. Gyógyít minden sebet, regenerál minden felszíni sérülést és ő a lélek nagy gyógyítója is egyben.
Balzsamos, mély, biztonságot, nyugalmat adó, nőies.
Gyökér csakrát erősítő.

A Magnólia olyan, mint a mély lilába öltözött, vörös rubinnal kirakott éjhercegnő. Illatával betölti az égboltot. Felkavaró és izgalmas. Bőrszépítő hatású. Maga a luxus és a magabiztosság.
Erőteljes, virágos, afrodiziákum.
Szakrális csakrát életrehívó.

Az Elefántcsontparti gyömbér teli van tűzzel, izzással, izgalommal, ugyanakkor méltósággal. Elő a kreativitással, a nagyvonalúsággal az életkedvvel és vidámsággal – mondja ez a csalafinta olaj. És pont ezt üzeni a sejteknek is! „Mozdulj, indulj, pezsdülj!”
Fűszeres, friss, átható, alkotásra inspiráló.
Napfonat csakrát tágító, erősítő.

Ó a Rózsa! Melynek minden szirma líra. Szépség, kellem, lágyság. Benne a szív otthonra talál. Izgat, felcsigáz, szeret és hívogat. Ezer éves tapasztalattal súgja: „Megszépítelek, önfeledtségre hívlak, ragyogásra, szerelemre inspirállak, kacérságra, vidám létezésre ösztönözlek”. 
Virágos, színes, mézes, szívet körbeölelő.
Szívcsakrát megszeretgető.

Petit grain citrom az üde lehelet. A friss fuvallat. A citromfa felszabadultsága, szabad önkifejezése. Maga a kapcsolódás képessége. Minden fölösleges izgalmat, gyulladást lehűt, lecsendesít. Önkifejezést és önátadást erősít.
Friss, üde, zöld, kommunikációra inspiráló.
Torok csakrának orvosa ő.

Immortelle, a hallhatatlanságra emlékeztető. Maga az álcázás királynője. Azt hiszed nem is fontos, közben nála van minden titok. A sejtek örömtáncot járnak vele. Minden alkimista álma. Az örök ifjúság italának záloga. Friss széna illata, szemet megnyitó, belső látásra ösztönző, az örök élet szelencéjét őrző.
Harmadik szem csakrát erősítő.

Tömjén a bölcs király. A méltóság és titokzatosság.  Beburkol, begyógyít, helyes útra igazít. Bőrt kisimít, bársonyba burkol, rugalmasságot ad. Minden tudással összekötő, az örök védelmező.
Balzsamos, elegáns, misztikus, inspiratív.
Korona csakrára ható, az éggel összekötő.

Ezek az önmagukban is különleges illóolajok egészen kivételes fokú egymásra hangolódása és szinergiája adja a Shine elixírolaj éteri vibrálását.

Amikor a bőrödre felviszed, akkor több dolog történik veled egy azon pillanatban. Először elbűvölő illatát és ezzel egyidőben bársonyosító, bőrt megszépítő hatását érzed meg, majd az illat tovább fut, rohan és hírvivői az idegrendszert azonnal cselekvésre ösztönzik. „Elő a boldogság koktélokkal!!  Ez itt az élet nagy színpada, ide öröm és lendület, kreativitás kell. Le a gúzsba kötő szorongással! Menj, szakadj le rólam kétség, bizonytalanság, oldódj le rólam mozdulatlanság! Szárnyaim hadd tárjam ki, hadd szálljak magasan, hadd legyek önmagam, hadd legyek szabad!”



Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.