Te vagy a minden

Már kérlelhetetlenül beköszöntött az ősz a maga hűvösségével, egyfajta jelzésként, hogy hamarosan a tél is érkezik.
untitled_design_15.png

Drámaian kezd megváltozni minden. Még sötét van, amikor felkelünk és a reggelek bizony hidegek, a puha meleg napok pedig kincsnek számítanak. A gardróbunkból előkerülnek a melegebb ruhadarabjaink. Előkerül a szoknya helyett a nadrág, a szandál helyett a cipő, a lenge blúz helyett a pulóver, sőt ilyenkor én már előveszem a sáljaimat is, mert jó szolgálatot tesznek a nyakam vagy a vállam körül.

Ahogy az öltözködésünkben a melegebb ruhadarabok felé fordulunk, úgy a bőrünk ápolásában is szükségünk van a tartalmasabb készítményekre.

Ha eddig elegendő volt egy Arcpermet és egy bársonyosan puha Arcolaj, akkor most szükség lesz már egy krémre is. Ha pedig használtál krémet az arcolaj után, akkor most jött el az ideje annak, hogy válts egy tartalmasabb krémre. Szóval egy lépést magadhoz képest feljebb kell lépned, mert a hűvösebb idő ellensúlyozására erre van szükséged.

Az életben minden az egyensúlyon múlik. Ahogy megváltoznak a körülmények, úgy változik a szükséglet az egyensúly megteremtése érdekében.

A Rose de Luxe termékek a rózsa bársonyos, védelmező erejét tartalmazzák. Olyan tiszta, prémium minőségű, bio olajokból készülnek, melyek tökéletesen harmonizálnak az emberi bőrrel és hatékonyan támogatják a bőrsejtek működését is. Az arcápolás mellett ne feledkezz meg a tested bőrének ápolásáról sem. Ne hagyd kiszáradni, gondoskodj róla. Erre több lehetőséget is találsz a termékeink között. Az Aromazen testolajok vagy a Rose de Luxe és a Madeleine testápoló balzsamok.

Az olajak lehetnek a reggeli rutinod részei, míg a testápoló balzsamok az esti szépségápolás részei.

Arra gondolj, hogy a tested milyen jó szolgálatot tesz neked, ezért cserében gondoskodj az őt körülvevő bőrről, mert fontos, hogy az is rugalmasan egészséges maradjon.

És ne feledd; a szépségápolás nem úri huncutság, nem felesleges időpazarlás, hanem fontos önmagaddal töltött idő, kedvesség, kényeztetés, szeretet, ami lágyabbá, hajlékonyabbá és nem utolsó sorban széppé tesz. A szépség lendületet ad, a lendület új dolgok megszületését támogatja, az új dolgok, új lehetőségeket teremtenek, az új lehetőségek új ajtókat nyitnak meg. Ez az élet.

A Te szépséged, a világ derűje, öröme!

(Adrienne portré: @Kőfaragó Zsuzsi)



Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.