Hogyan válassz kozmetikust?

Életem egyik kiváltságának tartom, hogy nagyon korán megtaláltam azt a munkát, amit szenvedéllyel, inspirációval tudtam végezni, amiben ki tudtam teljesedni és ami naponta adott újabb és újabb lehetőséget arra, hogy emberekkel találkozzak, megismerkedjek és valójában fel sem tűnt, hogy én közben dolgozom, mert öröm volt minden pillanat, minden együttlét.

Alma materem nem csak kiváló tudást, de szakmai alázatot, ezáltal kiváló alapot adott. Szigorú rendje mindenre kiterjedt. Emlékszem, amikor azt mondta a tanárunk, hogy a szép kozmetika egyik legfontosabb pontja a mosdó. refencia_szalon.jpgAnnak mindig tisztának és kellemesnek kell lennie, mert a vendég ott fogja megszavazni, vagy elvenni tőlünk a bizalmat. Megjelenésünk minden nap ellenőrizve volt, a szakmai tudásunkról hetente adtunk számot. Az oktatás mindenre kiterjedt. Szigorú volt, így sejtenként épített fel. Emlékszem, hogy bontottam szárnyat szinte napról napra, ahogy egyik másik kihívásnak megfelelve haladtam előre.

Ha szépségszalon, akkor nem ismerek kompromisszumot. Ezért, ha megengeded, akkor leírnám azokat a szempontokat, ami alapján kozmetikust választanék magamnak.

  1. Legyen végtelenül kedves és előzékeny, ha elmegyek hozzá, azt érezzem, hogy én vagyok a vendég, akinek minden óhaja figyelmet kap.
  2. Legyen jól ápolt és nyugalmat árasztó.
  3. Legyen mindig napra kész.
  4. A kezelés rólam szóljon.
  5. A szalon legyen nyugalmat és biztonságot adó kis sziget.refencia_szalon_2.jpg
  6. Tisztaság mindenek felett a legkisebb szegletben is.
  7. Csak természetes kozmetikummal dolgozzon!
  8. Adjon tanácsot az otthoni szépségápolási rutinomban is.
  9. Legyen finom tea a kezelés végén és ha megéhezek, akkor legyen talonban egy kis keksz. (Látszólag nem tartozik a kozmetikához, de mégis. Mivel ez egy szolgáltatás, így azt gondolom, hogy ennek bőven bele kell férnie, úgyhogy legyen tea és keksz is, ha szükséges.) referenciaszalon_5.jpg
  10. A zene halkan és megnyugtatóan szője át a szalon atmoszféráját.
  11. Az ágy, amire lefekszem legyen makulátlan, ugyanígy a papucs, amibe belebújok, miután a cipőmet levettem.
  12. A kozmetikus tartsa az időt. Ami azt jelenti, hogy pontosan kezdjen és pontosan végezzen.
  13. Már az első érintése legyen felszabadító és jó.
  14. A masszázs legyen feloldó, kisimító, nyugalmat adó.20180603_105738-01.jpeg
  15. A kezelés alatt kerüljek az időtlen térbe és oldódjon ki belőlem minden gond, feszültség.
  16. A kezelés végén érezzem és lássam, hogy megszépültem.
  17. A kozmetikus mindig korrekten előre jelezze az árat, hogy tudjam mennyibe kerül a vége, így a kezelés alatt nem kell azon izgulnom, hogy vajon mennyibe fog ez kerülni nekem.

Ha szeretnéd a teljes ADRIENNE FELLER élményt megtapasztalni, a referenciaszalonokat ajánlom!

Ha tovább böngésznél a szalonok között, akkor pedig használd a szalonkeresőt!

Feller Adrienne



Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.