Miben jeleskedik egy ADRIENNE FELLER PROFESSZIONÁLIS SZÉPSÉGTERAPEUTA?

Régóta megfogalmazódott már bennem, hogy a szépség a bennünk megteremtődött harmónia külső tükröződése. A teljes Adrienne Feller metódust ebből a kiindulási pontból építettem fel. Az Adrienne Feller szépségakadémia képzésein a hallgatók olyan elméleti és gyakorlati ismereteket sajátítanak el, melyek alkalmazásával egyénre szabottan képesek a vendégeik bőrét szépíteni, és a harmonikus működés irányába mozdítani.

_kezeles_palcaval.png

A szépség a fizikai egészség és a lelki egyensúly megnyilvánulása. Éppen ezért az ADRIENNE FELLER szépségmetódus éppúgy kiemelt figyelmet fordít a bőrápolásban alkalmazott természetes anyagokra, mint a szalonkezelés során alkalmazott technikákra, melyek segítségével az egyensúlyi állapot megteremthető.

Az Adrienne Feller szépségterapeuták képzése során nagy hangsúlyt fektetünk mind az elméleti szakmai továbbképzésre, mind pedig a gyakorlati képzésre. Tanfolyamainkon a kezelések minél precízebb elsajátításának koordinálásán felül egy olyan komplex szemléletmód átadását is biztosítjuk, melynek köszönhetően hallgatóink a bőr kezelésében holisztikus nézőpontokat is figyelembe vesznek.

Az ADRIENNE FELLER PROFESSZIONÁLIS SZÉPSÉGTERAPEUTÁK kiváló szakemberek, akik olyan kezelési technikákat ismernek és alkalmaznak, melyekkel a legkitűnőbb egyénre szabott kezelést nyújtják. Egy ADRIENNE FELLER kezelésben egyszerre szépül meg a bőröd és szabadul fel a lelked. Egyszerre éled meg a végtelen nyugalmat és az energiák felszabadulását.

copy_of_sajtoanyag.png

Bármelyik Adrienne Feller kezelést is válaszd, az alkalmazott technikák és hatóanyagok nem csak a bőr szépülését garantálják, de azt is, hogy lélekben megújulva, új inspirációkkal gazdagodsz. Különleges élmény megtapasztalni a finom érintés, az organikus, tiszta hatóanyagok, a léleksimító illatok egymásba olvadását. Az Adrienne Feller professzionális szépségterapeutáknál elérhető kezeléseket jó szívvel ajánlom mindazoknak, akik valami egészen különlegesre vágynak egy kozmetikai kezelés során.

Feller Adrienne



Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.