Tavaszi harmónia testben és lélekben

Jelenlegi helyzetünkben, amiben most mindannyian vagyunk, nagyon fontos, hogy megőrizzük az egyensúlyunkat, testi és lelki értelemben egyaránt. A testünk a lelkünkkel olyan mély összefonódásban van, hogy szétválaszthatatlanságuknak köszönhetően bármi jót, amit a testünkkel teszünk, az a lelkünkben is visszaköszön és minden, ami a lelkünkre jó hatással van, az a testünkre is kiegyensúlyozóan hat. A bőr pedig különleges szerepet tölt be ebben a nagy egységben, hiszen ugyanabból az ektodermális csírahámból alakul ki, mint a központi idegrendszer, ezért tökéletesen tükrözi az érzelmeinket. Úgy is mondhatjuk, hogy a lelkünk naplójaként is működik, hiszen nem csak az aktuális érzelmek érhetőek tetten rajta, de a korábbi események is. A bőrünk mindent rögzít és nehezen felejt. Azonban nem csak a lélekben zajló folyamatok tükröződnek rajta, hanem a bőrünkön keresztül megélt pozitív élmények is harmonizálóan hatnak az idegrendszerünkre. Minden számít, amit a bőrünkkel teszünk vagy, amit rákenünk.

Az ADRIENNE FELLER termékek specifikációja, hogy egyidőben hatnak a bőrre és a lélekre. Az, hogy 100%-ban természetes alapanyagokat használunk, ez csak az alap, de a lényeg ezen felül van. Az illóolajokban, a virágvizekben, a virágesszenciákban és magában az eljárásban, ahogyan készülnek.

A május hónap egyik Kedvenc terméke a Hungarian Spring arcradír, mely valójában a bőr előkészítését hivatott szolgálni, de ennél ez a termék jóval többet tud. Aki már próbálta, pontosan tudja. Hiszen a finom radírozó hatása mellett, ami eltávolítja a bőr elhalt hámrétegét, mélyen hidratálja és regenerálja is a bőrt. Ásványi anyagokban gazdag magyar termálvízből készült. Megjegyezném, hogy itt érvényesül a termék remineralizáló (ásványokat a bőrbe visszajuttató) hatása, továbbá a benne lévő hársvirág és homokövis kivonatnak köszönhetően a sejtregeneráló hatása. A benne lévő zsálya és kamilla illóolaj tisztítja, nyugtatja és a balzsamos szuhar pedig csodálatosan szépíti, feszesíti a bőrt. A termékben lévő Pannonessence pedig fizikai hatásán túl, a lélekre is életelixírként hat. Hetente egyszer javasolom alkalmazását.

A hónap másik Kedvenc terméke a Rose de Luxe hyaluron szérum. A benne lévő hyaluron sav valójában nem is sav, hanem poliszacharid, nagymolekulájú szénhidrát, amely fellelhető egész testünkben. A szervezetünkben található hyaluronsav mennyiségének közel 50%-a bőrünkben található. Szerepe, hogy megkösse a sejtek közötti terekben a nedvességet. Ennek köszönhetően a bőrünk rugalmas és feszes marad. Természetesen az ADRIENNE FELLER Rose de Luxe hyaluron szérum még ennél is sokkal többet tud, hiszen benne van a rózsa titokzatos ereje. Így tartalmazza a rózsa harmatát és királynőknek kijáró értékes illóolaját. Mit tud a rózsa illóolaj? Felszólítja a sejteket a hatékony munkára, ezáltal az anyagcserére, a kommunikációra, serkenti az elasztikus rostok újjáépítését, kibontja bennünk az érzékenységet, nőiességet, szépséget és kifinomultságot. Sőt! A rózsa illóolaj viselőjének védelmet is ad. A radírozás után a bőr igényének megfelelően pár cseppet masszírozzunk be a bőrbe. Ha még erőteljesebb hatást szeretnél elérni, akkor keverd össze a tenyeredben az arcolajoddal, amit használsz és a kettőt együtt masszírozd be a bőrbe. A végeredmény ultra feszes és ragyogó bőr lesz.

Az ADRIENNE FELLER termékek összetevőiknél fogva nem csak szépítik a bőrt, de védelmet is nyújtanak viselőjüknek.

Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.