Drága Anyák!

Azt nem mondhatjuk, hogy nem volt fordulatokban gazdag az elmúlt év. Azt sem állíthatjuk, hogy nem próbáltuk ki magunkat újabbnál újabb szerepekben.

adrienne_blog_0501_4_1200628.png

Bizonytalanság hegyeken kellett áttörnünk magunkat, úgy, hogy közben biztonságot és erőt kellett sugározni magunkból. Igen féltünk, és egy csomó kérdésre nem kaptunk választ, de a félelem csak éjszakai program maradt, mert reggelre erősnek kellett lennünk, különben ki tartotta volna a lelket a családban. Aztán lettünk hirtelen kiváló tanítók és tanárok. Ellenőriztünk, tanultunk és szerveztünk, hogy minden, de minden meglegyen. És közben dolgoztunk… Ezt is vagy távban, vagy bent a munkahelyen távolságot tartva. Minden felborult. Elvesztett munkahelyek, létbizonytalanság, félelem…

Aztán lettünk szuper gyógyítók, mert feltérképeztük, hogy mivel erősíthetjük magunkat, másokat és mivel gyógyíthatjuk a „nem tudjuk milyen, nem tudjuk mit hoz” kórságot.

Akinek kamasz gyereke van, de lehet, hogy még kamasznak sem kell lennie, az küzdött, sőt kűzd a reggeli felkeléssel és csak reméli, hogy a gyerek amikor úgy tesz, be is van jelentkezve. Hogy minden rendben halad előre…

adrienne_blog_0501_5_1200628.png

Féltettük a szüleinket, ezért nem mentünk, vagy, ha mégis, akkor csak messziről integettünk. Szabadban sétáltunk. Azt is megéltük, hogy a megszületett gyerekünket, nem láthatta a család, a szüleink, csak mi gyönyörködhetünk bennük. Magány és elszigetelődés vette át az irányítást.

Elveszítettünk szeretteinket úgy, hogy nem foghattuk a kezüket…

És temettünk is, és ott is mindenkitől távolságot tartottunk. Közben pedig reménykedtünk, reménykedünk, hogy ennek az egésznek hamarosan vége lesz. Mert vége kell lennie.

A világot meg kell gyógyítani és a rendnek vissza kell állni.

adrienne_blog_0501_3_1200628.png

Drága Édesanyák, drága Nagymamák, Dédik, Szépanyák! Hősök és csodálatosak vagytok, mert ebben a helyzetben is helytálltatok. Mint, ahogy mindig helytálltok. Éjjel hullott a könnyetek, nappal cselekedtetek, gondoskodtatok, szerettetek, gyógyítottatok, öleltetek.

Isten éltessen Benneteket!!!

S, ha felmerül a kérdés, hogy érdemes-e, mert úgy érzed nehéz és fáradt is vagy.

A válasz:

IGEN!!! IGEN!!! IGEN!! NAGYON IS!!! MERT KI, HA NEM MI?

SZÍVVEL, LÉLEKKEL, HITTEL, EGYÜTT, EGYMÁSÉRT, A VILÁGÉRT, A GYEREKEINKÉRT és magunkért.

Feller Adrienne

Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.