Pezsdítő szépségápolás tél végén

Már alig várjuk, hogy vége legyen a télnek. Persze nem azért, mintha olyan nagy telünk lenne, ezért egy kicsit izgulok is, nehogy májusban térdig járjunk majd a hóban. Februárban már számoljuk a napokat. Elfáradtunk ebben a sötét évszakban. Azt érezzük, hogy elég, már jöjjön a fény, a napsütés, jöjjenek a friss zöldségek, gyümölcsök, jöjjön az élet.

Ahogy a hangulatunk, úgy a bőrünk is elfáradt. Ezért itt februárban kicsit még megpezsdíthetjük a bőrünket egy kis tűzzel, azzal a tűzzel, ami most nincs már meg bennünk és nincs kint sem.

pezsdito_szepsegapolas_tel_vegen

Vérpezsdítő, elementáris szépségápolás 6 lépésben így tél végén:

  1. Bő meleg vízzel most meg az arcod. Töröld meg.
  2. Flora Aromaqa-t permetezz rá. Így a bőröd kap egy jó kontraszt, amitől a bőrben pezsdül a vér, így hatékonyabban fogja magába fogadni a hatóanyagokat.
  3. Pár csepp Ignisia arcolajat tegyél a tenyeredbe, majd oszlasd el a két kezedben és masszírozd át a bőröd. A youtoube csatornámon megnézheted az arcmasszázst, amit érdemes minden nap elvégezni. Az olaj hatására fokozódik a sejtek közötti kommunikáció, anyagcsere, így a bőröd vitalitása, feszessége látványosan nő.
  4. Rose de Luxe hidratáló krémmel folytasd a masszázst mindaddig, míg a bőr mindent magába nem fogad.
  5. Most pedig igyál meg egy finom herba teát. Esetleg a Zen teánkat, hogy jól induljon a nap a testedben is.
  6. Indulás előtt egy csepp Fény esszenciát cseppents a tenyeredbe, mélyen lélegezd be többször és mondd ki: magamba fogadom a békét, szeretem magam, erős és bátor vagyok.

Ahogy indul a nap, úgy is folytatódik. Ezért fontos, hogy milyen a reggelünk. Érdemes egy kicsit korábban felkelni, hogy a nyugalmat már korán meg tudjuk teremteni magunk körül, így magunkban is. Ne feledd, minden magadra fordított idő ezerszeresen hálálja meg magát. Nem beszélve arról, hogy a gyerekeinket azzal tanítjuk leginkább, ahogy élünk. Minden mozdulatunkkal és minden gondolatunkkal. Ha Neked fontos, hogy szépséget teremts magad körül és magadban, akkor a gyereked ezt megtanulja és ő is alkalmazza. Ez a gyógyulás kulcsa, létrehozni az életünkben mindazt, amit látni szeretnénk magunk körül is lassan.



Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.