Rólam

Rólam

25 éve szépségterapeutaként és aromaterapeutaként dolgozom. Ma már tanítom mindazt, amit tudok és megtapasztaltam. A gyógynövények iránti tiszteletemet és szeretetemet az őseimtől kaptam hagyatékul: üknagyapám, aki gyógyító ember volt, egy vakcina feltalálásáért királyi és császári elismerésként az Orvos előnevet kapta, dédnagyanyám ismerte a füvek minden titkát.  Nagyapámnak olajütő malmában különleges olajok születtek, édesanyám pedig nővérként segítette az embereket. Ebben nőttem fel.

Termékeim megálmodásával 15 évvel ezelőtt kezdtem el foglalkozni, mert olyan szépítő szereket kívántam életre hívni, melyek nemcsak a bőrt, de a lelket is megszólítják, melyek az embert a lelkében is széppé és kiegyensúlyozottá teszik. Szenvedélyesen szeretem a munkám és élvezem az élet minden percét. Hiszem, hogy az életet a lehető legnagyobb optimizmussal, odaadással és segítőkészséggel kell élni. Hiszek a gondolat teremtő erejében, hogy az életünkért felelősséget kell vállalnunk. Hiszem, hogy a változást mindig magunkon kell elkezdenünk, hogy a világ, ha szükséges, változhasson utánunk.

Blogom célja, hogy az élet által megajándékozott élményeimből, tapasztalataimból nektek is átnyújtsak néhányat, megosszam veletek mindazt, ami hozzásegít és a mai napig támogat abban, hogy békében éljek önmagammal és a világgal.