Feller Adrienne Vlog

Feller Adrienne Vlog

Azért hoztam létre a vlogomat, hogy tapinthatóvá tegyem számodra mind a természetes szépségápolás, mind pedig az aromaterápia hétköznapokba beépíthető fortélyait. A hosszantartó szépséghez szükséged van: Könnyedségre, Pozitív látásmódra, Kitartásra, Mozgásra, Javarészt helyes táplálkozásra, Természetes kozmetikumokra, és néhány olyan praktikára, ami segít, hogy megélhesd a külső és belső szépségedet.


ADRIENNE FELLER Gua sha arcmasszázs

Az ADRIENNE FELLER Gua Sha arcmasszírozó rózsakvarc az otthoni arcmasszázshoz készült, arckontúrok formázására, ránc kisimításra és a duzzanatok mérséklésére használható. Masszázskellék, mely visszaadja az arcbőr vágyott feszességét és ragyogását. Az ősi gua sha masszázs a rózsakvarc jótékony energiáival párosítva biztosítja a megfelelő liftinghatást, valamint a test és a lélek ellazulását. A Gua Sha arcmasszírozóval végzett masszázstechnika fokozza az acrbőr mikrokeringését, ellazítja a feszes izmokat, és segít felgyorsítani a regenerációs folyamatokat. A maximális hatékonyságért a masszázseszköz használatát arcolajjal vagy szérummal együtt ajánljuk. További információ és webshop: https://adriennefellerwebshop.hu/rozsakvarc-gua-sha

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!

Nyári szépségrutin by ADRIENNE FELLER

☀ Nyáron a bőr könnyű hidratálásra vágyik. Csodás és habkönnyű ADRIENNE FELLER termékek állnak sorakozót, hogy a számunkra ideálisat kiválasztva a meleg miatti vízveszteséget visszapótoljuk az arcbőrbe. Mutatjuk a nyári szépségrutin elengedhetetlen elemeit! Webshop: www.adriennefeller.com

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!

ADRIENNE FELLER kozmetikumok, a lélekre ható természet

A szépség nem más, mint a bennünk megteremtődött harmónia tükröződése. Mindannyian hozunk magunkkal egy lelki habitust, amihez jár egy külső köpeny. Ez a bőrünk. Nemcsak egyediségünk, de a bennünk lévő lelki és fizikai folyamatok is tükröződnek rajta. Ha életünk minden területén törekszünk az egyensúlyra, az a tekintetünket, arcunkat, bőrünket is harmonikussá és sugárzóvá varázsolja. Az, hogy mivel ápoljuk bőrünket, éppoly fontos, mint az, hogy milyen fizikai és szellemi táplálékot veszünk magunkhoz. Ennek szellemében jöttek létre az ADRIENNE FELLER prémium natúrkozmetikumok. A 100%-ban természetes, növényi, kifogástalan minőségű alapanyagokból, magyar termálvízből készült kozmetikumok megalkotásában kulcsszerepe van az illóolajoknak, melyek nemcsak erős fizikai hatással rendelkeznek, hanem egy semmihez nem fogható éteri minőséggel is. Termékeink egyedisége, hogy természetes, bio alapanyagokból készülnek, felhasználva a világhírű magyar termálvíz erejét, melynek különlegességét az ásványok (magnézium, nátrium, kalcium, lítium, foszfor) aránya adja. Webshop: www.adriennefeller.com

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!

Ismerd meg a Panarom jógaolaj termékcsaládot!

Minden nap jógázom és az hogy a jógázáshoz illóolajokat használok, ez számomra természetes. Pontosan ezért készítettem nektek ezt a különleges illóolaj szettet. A Hajlékonyság olajkeverékbe beletettem a cédrus rendíthetetlen erejét, a cejloni fahéj tüzét, a rozmaring kitartását és a tömjén kiegyensúlyozó harmóniáját. – Saját testsúlyos edzésformákhoz ajánlomjuk (jóga, pilates, gerinctorna, bodyart, stretching stb.), hogy a test és az izomzat bemelegítését elősegítse. A Napüdvözlet olajkeverékbe a felkelő nap örömét hívtam meg a sziciliai citrusok és az elefántcsontparti gyömbér összefonódásával. – A flow élményét adja, a mozgásra való ráhangolódást. Ez a különleges olajkeverék segíti az ászanák energikus és rugalmas gyakorlását. A Prána olajjal mélységeid csendjébe hívlak, a labdánum, az ománi tömjén, a himalájai nárd hármas egysége a lámpás. – Meditációhoz ajánlom, segítségével a belső csendedbe indulhatsz el, a felismerés felé, hogy micsoda kincs van benned. A Namasté olajban a játékos narancsot, a szeretetre tanító rózsát, a szelídséget ajándékozó nerolit és az életigenlést megjelenítő borsmentát ötvöztem. – Ők együtt a hála és az öröm érzését segítik kibontani a lelkedben, a jógázás lezárásához ajánlom. Ezek a különleges olajkeverékek önmagukban is megállják helyüket egy-egy akkordként, összehangolva őket pedig életre hívnak egy olyan varázslatos illatkompozíciót, mely által új utak nyílhatnak meg a mozgás szeretete és Önmagad felé. Bízz magadban! Keresd a termékeket a hivatalos Panarom webshopban, vagy a MOM Park, ADRIENNE FELLER Store-ban! Webshop: https://panarom.hu/webshop/filter/cat/22501 Tetszett a videó? Iratkozz fel csatornámra! insta: felleradrienne https://panarom.hu https://adriennefeller.com https://felleradrienneblog.hu/ A helyszínt a Yogasecrets Studio biztosította.

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!

Illatok - Feller Adrienne

Tapasztalom szerint minden illat egy-egy ajtót nyit meg a lelkünkben. Nem vagyunk készen minden ajtót kinyitni. Tulajdonképpen ahogy az illatok megnyitják ezeket az ajtókat, úgy kerülünk egyre szorosabb kapcsolatba saját magunkkal. Az illatok vezetnek minket az önismeret útján. A legszebb utazás, amiben valaha részünk lehet.

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!

Afrodiziákumok - Feller Adrienne

Tudtad, hogy a szerelemben is az orrunk vezet minket? Szerelmi bájitalok helyett éppen ezért bájillatokat ajánlok! Mindent megtudhatsz az afrodiziákumokról friss videómban!

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!

Bízz magadban! - Panarom jógaolaj termékcsalád

Több, mint egy évtizede jógázom naponta. A jóga erőt, stabilitást és lendületet ad a mindennapjaimban. Segíti az igazodást önmagamhoz és a világhoz. Megtanított arra, hogy tiszteljem és szeressem a testem. Olyan erőforrást nyitott meg bennem, amit korábban nem ismertem. A jógához mindig használok illóolajokat a testem felkészítéséhez, a tudatom lecsendesítéséhez, a befele figyeléshez és a jelenhez való kapcsolódáshoz. Az illóolajok hűséges vezetőim az önismereti utamon. Ezt az élményt szeretném megosztani Veled. Az univerzum által nevelt növények varázslatos cseppjei kerültek bele ebbe a négy üvegcsébe. Nem titkolt szándékom, hogy abban segítselek, hogy kibontsd végre a szárnyaidat. Hogy repülj és bízz magadban! A Hajlékonyság olajkeverékbe beletettem a cédrus rendíthetetlen erejét, a cejloni fahéj tüzét, a rozmaring kitartását és a tömjén kiegyensúlyozó harmóniáját. – Saját testsúlyos edzésformákhoz ajánlomjuk (jóga, pilates, gerinctorna, bodyart, stretching stb.), hogy a test és az izomzat bemelegítését elősegítse. A Napüdvözlet olajkeverékbe a felkelő nap örömét hívtam meg a sziciliai citrusok és az elefántcsontparti gyömbér összefonódásával. – A flow élményét adja, a mozgásra való ráhangolódást. Ez a különleges olajkeverék segíti az ászanák energikus és rugalmas gyakorlását. A Prána olajjal mélységeid csendjébe hívlak, a labdánum, az ománi tömjén, a himalájai nárd hármas egysége a lámpás. – Meditációhoz ajánlom, segítségével a belső csendedbe indulhatsz el, a felismerés felé, hogy micsoda kincs van benned. A Namasté olajban a játékos narancsot, a szeretetre tanító rózsát, a szelídséget ajándékozó nerolit és az életigenlést megjelenítő borsmentát ötvöztem. – Ők együtt a hála és az öröm érzését segítik kibontani a lelkedben, a jógázás lezárásához ajánlom. Ezek a különleges olajkeverékek önmagukban is megállják helyüket egy-egy akkordként, összehangolva őket pedig életre hívnak egy olyan varázslatos illatkompozíciót, mely által új utak nyílhatnak meg a mozgás szeretete és Önmagad felé. Webshop: https://panarom.hu/webshop/filter/cat/22501/ Tetszett a videó? Iratkozz fel csatornámra! insta: felleradrienne https://panarom.hu https://adriennefeller.com https://felleradrienneblog.hu/ A helyszínt a Yogasecrets Studio biztosította.

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!

Otthon elvégezhető professzionális arcmasszázs

Az arcmasszázsnak számtalan pozitív hatása van. Támogatja a méregtelenítést, a nyirokkeringést és anyagcsere-folyamatokat. Használd minden nap ezt az otthon elvégezhető, professzionális arcmasszázs technikát, ezzel késleltetve az öregedést. Hidd el, nem fogsz csalódni, a hatás azonnal látható!

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!

Miért válassz természetes kozmetikumokat?

A bőrünk a legnagyobb szervünk, ezért az, hogy mit kenünk a bőrünkre legalább olyan fontos, mint hogy mit eszünk. Válassz tudatosan kozmetikumot és mondj nemet a szintetikus anyagokra! Videómból kiderül, miért tanácsolom mindezeket. Tetszett a videó? Iratkozz fel csatornámra! insta: felleradrienne www.adriennefeller.com www.panarom.hu https://felleradrienneblog.hu/ A helyszínt a Mystery Hotel biztosította.

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!

Hasznos tanácsok iskolakezdéshez

Tanévkezdő videómból megtudhatod, hogyan lehet a szorongást, félelmet illóolajokkal kezelni. Ne feledd, a varázsszer, a Mi kezünkben van, a Mi kezünkben szülőknek! Tetszett a videó? Iratkozz fel csatornámra! insta: felleradrienne https://www.adriennefeller.com https://www.panarom.hu https://felleradrienneblog.hu/ A helyszínt a Mystery Hotel biztosította.

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!

Nyári bőrápolás

Nyáron az ember vízre vágyik! Megmutatom Neked, hogy miként hidratáld, ápold a bőröd a forró napokon. A filmből az is kiderül, hogy miként segít a bőrnek a fluidum használata. Tetszett a videó? Iratkozz fel csatornámra! insta: felleradrienne www.adriennefeller.com www.panarom.hu https://felleradrienneblog.hu/ A helyszínt a Mystery Hotel biztosította

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!

Természetes megoldások utazáshoz!

Nem elég jól felkészülni az utazásra! Ezért készítettük el Neked a tökéletes Útitársat! Most megosztom Veled, hogy mik azok a dolgok amik nélkül soha nem utazom! Tetszett a videó? Iratkozz fel csatornámra! insta: felleradrienne www.adriennefeller.com www.panarom.hu https://felleradrienneblog.hu/ A helyszínt a Mystery Hotel biztosította

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!

Napozás aranyszabályai + 1 tipp

Napozni kell, a napozás jó! Viszont a mértéktartás itt is nagyon fontos! A következő videómból megtudhatod, hogy mit vigyél magaddal mindenképpen a vízpartra vagy ha sokáig tartózkodsz a napon! Tetszett a videó? Iratkozz fel csatornámra! insta: felleradrienne www.adriennefeller.com www.panarom.hu https://felleradrienneblog.hu/ A helyszínt a Mystery Hotel biztosította

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!

Készítsd fel bőrödet a napozásra természetesen!

Hogyan készítsd fel a bőröd a napozásra? Hogy mit is jelent a fizikai fényvédelem? Legújabb videómból megtudhatod! 100%-ig természetes fényvédőimért kattints ide: https://adriennefellerwebshop.hu/kollekcio/sunsol/?cid[]=496

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!

Tavaszi szépségápolási rutin!

A hosszú tél után bőrünknek is szüksége van a megújulásra, a felfrissülésre. Nézd meg legújabb videóimat, ahol megmutatom, hogy én mivel ápolom a bőrömet tavasszal! Tetszett a videó? Iratkozz fel csatornámra! insta: felleradrienne www.adriennefeller.com www.panarom.hu https://felleradrienne.blog.hu/ helyszín: http://hotelmomentsbudapest.hu/

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!