Feller Adrienne Vlog

Feller Adrienne Vlog

Azért hoztam létre a vlogomat, hogy tapinthatóvá tegyem számodra mind a természetes szépségápolás, mind pedig az aromaterápia hétköznapokba beépíthető fortélyait. A hosszantartó szépséghez szükséged van: Könnyedségre, Pozitív látásmódra, Kitartásra, Mozgásra, Javarészt helyes táplálkozásra, Természetes kozmetikumokra, és néhány olyan praktikára, ami segít, hogy megélhesd a külső és belső szépségedet.


Ismerd meg a Panarom jógaolaj termékcsaládot!

Minden nap jógázom és az hogy a jógázáshoz illóolajokat használok, ez számomra természetes. Pontosan ezért készítettem nektek ezt a különleges illóolaj szettet. A Hajlékonyság olajkeverékbe beletettem a cédrus rendíthetetlen erejét, a cejloni fahéj tüzét, a rozmaring kitartását és a tömjén kiegyensúlyozó harmóniáját. – Saját testsúlyos edzésformákhoz ajánlomjuk (jóga, pilates, gerinctorna, bodyart, stretching stb.), hogy a test és az izomzat bemelegítését elősegítse. A Napüdvözlet olajkeverékbe a felkelő nap örömét hívtam meg a sziciliai citrusok és az elefántcsontparti gyömbér összefonódásával. – A flow élményét adja, a mozgásra való ráhangolódást. Ez a különleges olajkeverék segíti az ászanák energikus és rugalmas gyakorlását. A Prána olajjal mélységeid csendjébe hívlak, a labdánum, az ománi tömjén, a himalájai nárd hármas egysége a lámpás. – Meditációhoz ajánlom, segítségével a belső csendedbe indulhatsz el, a felismerés felé, hogy micsoda kincs van benned. A Namasté olajban a játékos narancsot, a szeretetre tanító rózsát, a szelídséget ajándékozó nerolit és az életigenlést megjelenítő borsmentát ötvöztem. – Ők együtt a hála és az öröm érzését segítik kibontani a lelkedben, a jógázás lezárásához ajánlom. Ezek a különleges olajkeverékek önmagukban is megállják helyüket egy-egy akkordként, összehangolva őket pedig életre hívnak egy olyan varázslatos illatkompozíciót, mely által új utak nyílhatnak meg a mozgás szeretete és Önmagad felé. Bízz magadban! Keresd a termékeket a hivatalos Panarom webshopban, vagy a MOM Park, ADRIENNE FELLER Store-ban! Webshop: https://panarom.hu/webshop/filter/cat/22501 Tetszett a videó? Iratkozz fel csatornámra! insta: felleradrienne https://panarom.hu https://adriennefeller.com https://felleradrienneblog.hu/ A helyszínt a Yogasecrets Studio biztosította.

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!

Illatok - Feller Adrienne

Tapasztalom szerint minden illat egy-egy ajtót nyit meg a lelkünkben. Nem vagyunk készen minden ajtót kinyitni. Tulajdonképpen ahogy az illatok megnyitják ezeket az ajtókat, úgy kerülünk egyre szorosabb kapcsolatba saját magunkkal. Az illatok vezetnek minket az önismeret útján. A legszebb utazás, amiben valaha részünk lehet.

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!

Afrodiziákumok - Feller Adrienne

Tudtad, hogy a szerelemben is az orrunk vezet minket? Szerelmi bájitalok helyett éppen ezért bájillatokat ajánlok! Mindent megtudhatsz az afrodiziákumokról friss videómban!

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!

Bízz magadban! - Panarom jógaolaj termékcsalád

Több, mint egy évtizede jógázom naponta. A jóga erőt, stabilitást és lendületet ad a mindennapjaimban. Segíti az igazodást önmagamhoz és a világhoz. Megtanított arra, hogy tiszteljem és szeressem a testem. Olyan erőforrást nyitott meg bennem, amit korábban nem ismertem. A jógához mindig használok illóolajokat a testem felkészítéséhez, a tudatom lecsendesítéséhez, a befele figyeléshez és a jelenhez való kapcsolódáshoz. Az illóolajok hűséges vezetőim az önismereti utamon. Ezt az élményt szeretném megosztani Veled. Az univerzum által nevelt növények varázslatos cseppjei kerültek bele ebbe a négy üvegcsébe. Nem titkolt szándékom, hogy abban segítselek, hogy kibontsd végre a szárnyaidat. Hogy repülj és bízz magadban! A Hajlékonyság olajkeverékbe beletettem a cédrus rendíthetetlen erejét, a cejloni fahéj tüzét, a rozmaring kitartását és a tömjén kiegyensúlyozó harmóniáját. – Saját testsúlyos edzésformákhoz ajánlomjuk (jóga, pilates, gerinctorna, bodyart, stretching stb.), hogy a test és az izomzat bemelegítését elősegítse. A Napüdvözlet olajkeverékbe a felkelő nap örömét hívtam meg a sziciliai citrusok és az elefántcsontparti gyömbér összefonódásával. – A flow élményét adja, a mozgásra való ráhangolódást. Ez a különleges olajkeverék segíti az ászanák energikus és rugalmas gyakorlását. A Prána olajjal mélységeid csendjébe hívlak, a labdánum, az ománi tömjén, a himalájai nárd hármas egysége a lámpás. – Meditációhoz ajánlom, segítségével a belső csendedbe indulhatsz el, a felismerés felé, hogy micsoda kincs van benned. A Namasté olajban a játékos narancsot, a szeretetre tanító rózsát, a szelídséget ajándékozó nerolit és az életigenlést megjelenítő borsmentát ötvöztem. – Ők együtt a hála és az öröm érzését segítik kibontani a lelkedben, a jógázás lezárásához ajánlom. Ezek a különleges olajkeverékek önmagukban is megállják helyüket egy-egy akkordként, összehangolva őket pedig életre hívnak egy olyan varázslatos illatkompozíciót, mely által új utak nyílhatnak meg a mozgás szeretete és Önmagad felé. Webshop: https://panarom.hu/webshop/filter/cat/22501/ Tetszett a videó? Iratkozz fel csatornámra! insta: felleradrienne https://panarom.hu https://adriennefeller.com https://felleradrienneblog.hu/ A helyszínt a Yogasecrets Studio biztosította.

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!

Otthon elvégezhető professzionális arcmasszázs

Az arcmasszázsnak számtalan pozitív hatása van. Támogatja a méregtelenítést, a nyirokkeringést és anyagcsere-folyamatokat. Használd minden nap ezt az otthon elvégezhető, professzionális arcmasszázs technikát, ezzel késleltetve az öregedést. Hidd el, nem fogsz csalódni, a hatás azonnal látható!

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!

Miért válassz természetes kozmetikumokat?

A bőrünk a legnagyobb szervünk, ezért az, hogy mit kenünk a bőrünkre legalább olyan fontos, mint hogy mit eszünk. Válassz tudatosan kozmetikumot és mondj nemet a szintetikus anyagokra! Videómból kiderül, miért tanácsolom mindezeket. Tetszett a videó? Iratkozz fel csatornámra! insta: felleradrienne www.adriennefeller.com www.panarom.hu https://felleradrienneblog.hu/ A helyszínt a Mystery Hotel biztosította.

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!

Hasznos tanácsok iskolakezdéshez

Tanévkezdő videómból megtudhatod, hogyan lehet a szorongást, félelmet illóolajokkal kezelni. Ne feledd, a varázsszer, a Mi kezünkben van, a Mi kezünkben szülőknek! Tetszett a videó? Iratkozz fel csatornámra! insta: felleradrienne https://www.adriennefeller.com https://www.panarom.hu https://felleradrienneblog.hu/ A helyszínt a Mystery Hotel biztosította.

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!

Nyári bőrápolás

Nyáron az ember vízre vágyik! Megmutatom Neked, hogy miként hidratáld, ápold a bőröd a forró napokon. A filmből az is kiderül, hogy miként segít a bőrnek a fluidum használata. Tetszett a videó? Iratkozz fel csatornámra! insta: felleradrienne www.adriennefeller.com www.panarom.hu https://felleradrienneblog.hu/ A helyszínt a Mystery Hotel biztosította

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!

Természetes megoldások utazáshoz!

Nem elég jól felkészülni az utazásra! Ezért készítettük el Neked a tökéletes Útitársat! Most megosztom Veled, hogy mik azok a dolgok amik nélkül soha nem utazom! Tetszett a videó? Iratkozz fel csatornámra! insta: felleradrienne www.adriennefeller.com www.panarom.hu https://felleradrienneblog.hu/ A helyszínt a Mystery Hotel biztosította

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!

Napozás aranyszabályai + 1 tipp

Napozni kell, a napozás jó! Viszont a mértéktartás itt is nagyon fontos! A következő videómból megtudhatod, hogy mit vigyél magaddal mindenképpen a vízpartra vagy ha sokáig tartózkodsz a napon! Tetszett a videó? Iratkozz fel csatornámra! insta: felleradrienne www.adriennefeller.com www.panarom.hu https://felleradrienneblog.hu/ A helyszínt a Mystery Hotel biztosította

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!

Készítsd fel bőrödet a napozásra természetesen!

Hogyan készítsd fel a bőröd a napozásra? Hogy mit is jelent a fizikai fényvédelem? Legújabb videómból megtudhatod! 100%-ig természetes fényvédőimért kattints ide: https://adriennefellerwebshop.hu/kollekcio/sunsol/?cid[]=496

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!

Tavaszi szépségápolási rutin!

A hosszú tél után bőrünknek is szüksége van a megújulásra, a felfrissülésre. Nézd meg legújabb videóimat, ahol megmutatom, hogy én mivel ápolom a bőrömet tavasszal! Tetszett a videó? Iratkozz fel csatornámra! insta: felleradrienne www.adriennefeller.com www.panarom.hu https://felleradrienne.blog.hu/ helyszín: http://hotelmomentsbudapest.hu/

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!

Hogyan küzdj meg a nehéz napokkal?

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!

Elalvást segítő természetes módszerek

Nehezen alszol el? Nyugtalanok az éjszakák? Sok a stressz a hétköznapokban, amik éjszaka sem hagynak nyugodni? Nem vagy egyedül! Most megmutatom Neked az én legjobban bevált elalvást segítő tippjeimet! Tetszett a videó? Iratkozz fel csatornámra! insta: felleradrienne www.adriennefeller.com www.panarom.hu https://felleradrienne.blog.hu/

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!

A masszázs és az érintés fontossága a hétköznapokban

Az érintés az ember legalapvetőbb szükséglete! A szépség és az egészség hosszan tartó megőrzése nem elválasztható attól, hogy érintve legyünk! Nézd meg videómat és ismerd legegyszerűbb masszázs és érintés tippjeimet!

Ha tetszett, iratkozz fel csatornánkra!