Keresd az egyensúlyt!

feller-adri-keresd-az-egyensulyt.jpg

A felgyorsult élettempó, az állandó elvárások, a folyamatos teljesítménykényszer olyan terhet ró az emberre, amely kimeríti az energiaforrásokat, felőrli az idegrendszert, görcsössé teszi az izmokat, merevvé a bőrt, továbbá a hormonháztartásra, emésztésre is negatívan hat.

Mivel a testünkhöz a lelkünkön keresztül vezet az út, éppen ezért a lelkünknek kell megnyugodnia ahhoz, hogy az izmaink ellazulhassanak, a bőrünk kisimulhasson, a testünk feltöltődhessen. Hogy az egyensúly helyreálljon.

A növényi olajok és az illóolajok testünket és lelkünket harmóniába hozzák: míg a növényi olajok a bőrfelszínt balzsamosan nyugtatják, addig az illóolajok azonnal a mélybe hatolva, majd szinte pillanatok alatt a véráramba jutva harmonizálják az egész szervezetet. Az eredmény fantasztikus: aktivizálódnak a boldogsághormonok, ami jótékony hatást gyakorol a feszült idegrendszerre. Az illatok hatására felszabadul az endorfin és az oxitocin, amiktől mindent szebbnek, jobbnak látsz, nem utolsó sorban Te is megszépülsz általuk.  

Egy hosszú, nehéz nap után alig várom, hogy hazaérjek, lezuhanyozzam, majd bemasszírozzam a Rose de Luxe arcolajat, bebalzsamozzam magam testolajjal. Imádom. Megnyugtat, és a hazaérkezés érzését adja. Kicsit tűnődöm magamban, kiürítem a gondolataimat, elidőzöm a jelenben. Végül főzök egy jó kamillateát, hiszen az endorfinkoktélon már túl vagyok. 



Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.